Diskusní fórum

Datum: 10.11.2015

Vložil: Marta

Titulek: pokuta - nesvitíci potkávací světlo(obrysové svíti) +neosvětlená rz

Zdravím, dostala jsem pokutu za v názvu uvedené "přestupky" kdy byl použit paragraf 125 1k, i když jsem policistovi řekla že vše bylo v pořádku před jízdou!! domnívám se, že stačilo upozornění :) evidentně jsem trefila na policajty co za každou cenu chtěli pokutovat :) jelikož jsem spěchala a ještě k tomu byla nemocná nechala jsem to být a zaplatila. co mne nejvíce irituje na příslučnících policie že se snaží křivě obvinit lidi. "Borkyně Důležitá" si chtěla ještě se mnou pohrát a sdělila nelíbivým tonem že můžu být ráda, že to jsou přestupky bezbodové protože mi nepokutovali přestupek telefonování za volantem.. což byl nesmysl protože jsem v ten den neměla u sebe telefon v autě a ze zásady za volantem netelefonuji :) vím že na takové věci musí mít prokazatelný důkaz ale jak naložit s tak křiváckými policisti co se snaží nás provokovat vyloženě k incidentu. :)

Datum: 14.11.2015

Vložil: Admin

Titulek: Re: pokuta - nesvitíci potkávací světlo(obrysové svíti) +neosvětlená rz

...co na to říci ? Je to policejní stát a bohužel pokud bude lid jedna velká ovce, bude to ještě horší...

Datum: 19.10.2015

Vložil: Petr

Titulek: SD provozovatele i po značení řidiče

Dobrý den,

dorazila mi, jako provozovateli výzva k uhrazení částky. Místo toho jsem zaslal písemní podání vysvětlení, kde jsem uvedl, že jsem automobil prodal před spácháním přestupku a zaslal i kopie smluv s označením řidiče ...
Správní orgán mi následně řekl, že řidič nepodal vysvětlení a nepodařilo se jej kontaktovat a že dle karty vozidla jsem byl provozovovatelem i v době spáchání přestupku.
Nyní proti mne zahájil správní řízení ...
Existuje u odvolacího orgánu šance, že bych spor vyhrál?

Děkuji.

Datum: 20.10.2015

Vložil: Admin

Titulek: Re: SD provozovatele i po značení řidiče

...dobrý den,
domnívám se, že pokud jste již provozovatelem nebyl, vozidlo mezi tím bylo skutečně již přepsáno na nového vlastníka, nezodpovídáte za jeho protiprávní jednání.

Záznamy: 921 - 924 ze 942
<< 229 | 230 | 231 | 232 | 233 >>